Justin Timberlake i Cameron Diaz upoznali su se na dodjeli nagrada Kids Choice 2003. i, kako to već biva, odmah počeli zajedno izlaziti. Unatoč činjenici da je Justin devet godina mlađi, veza je potrajala i bila jedna od najbolje čuvanih u svijetu slavnih.

Svoju privatnost par je čuvao bolje od većine, a svaku vijest o svom raskidu u medijima dosada su demantirali. Često i sudskim putem.


Justin je dobio odštetu od magazina News of the World nakon što su ovi objavili da se viđa s britanskom manekenkom, a Cameron je tužila The Sun i također dobila odštetu nakon što je britanski tabloid objavio da se iza Justinovih leđa viđa s oženjenim muškarcem.

Posljednje glasine, međutim, pokazale su se istinitima. Par je jučer izdao službenu izjavu u kojoj oboje tvrde da su se 'razišli sporazumno i prijateljski' te da se 'i dalje vole i poštuju'. Dakako, u izjavi nema ni spomena o razlozima zbog kojih prekidaju, iako se pretpostavlja da je to Justinova nova prijateljica Scarlett Johansson.


Zanimljivo, 25-godišnji Justin Timberlake i 34-godišnja Cameron Diaz ipak će se viđati još neko vrijeme budući da oboje posuđuju glasove u trećem nastavku animiranog filma 'Shrek' koji ove godine dolazi u kina.