beats by dre cheap

Tose Proeski ubijen ?????????

PONOVLJENO vještačenje na kočionom sustavu Touarega, u kojem je 16. listopada prošle godine u Hrvatskoj poginuo popularni makedonski pjevač Toše Proeski, otkrilo je oštećenja za koja se, između ostalog, sumnja da su čak mogla biti i podmetnuta, piše Kurir te navodi kako je upravo zbog toga makedonsko ministarstvo unutarnjih poslova zatražilo hitno prebacivanje automobila iz Zagreba u Skopje.

Tošin Touareg je u Makedoniju prebačen u ponedjeljak kasno navečer, što je potvrdio i Ivan Donovski, jedan od glasnogovornika makedonskog MUP-a. Službeni rezultati njihova vještačenja bit će poznati tijekom idućeg tjedna.

"Nakon što smo dobili ove informacije od kolega iz Hrvatske, zatražili smo hitan transfer olupine Tošinog automobila u Skopje. Uskoro u Makedoniji očekujemo tim najboljih njemačkih vještaka, koji će razmotriti analize hrvatskih stručnjaka i još jednom provesti detaljno vještačenje automobila u kojem je poginuo Toše", rekao je Donovski.

Rezultati analiza konačno bi trebali skinuti veo tajni s tragične pogibije jedne od najvećih pop zvijezda na Balkanu. Zasad se istraga vrti oko vozača Touarega Georgija Georgijevskog te je on još uvijek jedini odgovoran za nesreću. Makedonski mediji, posebice list Večer, nedugo nakon tragične pogiblje su u više navrata optužili Hrvatsku za skrivanje dokaza i Tošino ubojstvo pa je otkrivanje novih detalja, po mnogima, dolijevanje ulja na vatru.


na linku ispod mozete naci vise detalja a i slika nesrece.

www.index.hr/vijesti/clanak/tose-proeski-ubijen/377373.aspx

♥♥St@rS♥♥
http://stars02.blogger.ba
17/04/2008 11:45