beats by dre cheap

Senad Music - Biografija

Senad Music je rodjen 18 Januara u Sarajevu. Od svoje seste godine je sa instrumentom i pokazuje veliku talentovanost prema muzici. Kao devetogodisnjak uporedo sa osnovnom upisuje i nizu muzicku skolu (Harmonika). Poslije zavrsene nize muzicke skole polaze prijemni ispit i upisuje srednju muzicku skolu u Sarajevu, odsjek harmonika - klavir. 1988 godine postaje clan orkestarske sekcije i korepetiror RKUD "Proleter " u Sarajevu sa kim obilazi veci dio bivse Jugoslavije i ucestvuje na mnogim festivalima sirom Evrope. Poslije zavrsene Srednje Muzicke Skole odlazi u Holandiju gdje i sada zivi i radi.
Senad Music nastavio je tada svoj zivotni put sa onim cime se od svojih djecackih dana poceo baviti. 
[IMG]http://img172.imageshack.us/img172/5707/senadpejopavicul7.jpg[/IMG]
Za Senada se u Holandiji otvaraju mnoga vrata. Saradnik je i prijatelj mnogim estradnim kolegama, a nakon svog dolaska u Holandiju sve cesce i intenzivnije nastupa sirom Evrope kao klavijaturista i vokalni solista u svom bendu, gdje stice veliko interesovanje publike i veliko postovanje ljudi i kolega iz svijeta estrade.

Za veoma kratko vrijeme Senad postaje neizostavan i nezamjenjiv na mnogim koncertima kao vokalni solista a ujedno sa svojim bendom prati najpoznatije estradne zvijezde i za mnoge je jedan od najprepoznatljivijih estradnih umjetnika u to vrijeme.

2004 godine u studiu " Balkan Dreams " u Njemackoj realizuje svoj prvi album " Dukat " koji je odlicno prihvacen od strane publike i mnogih medija. 

Zahvaljuem svima na velkoj podrsci svih ovih godina.
Voli vas i pozdravlja vas Senad Music.


 

 

Tu je i spot za pjesmu dukat
 

 

♥♥St@rS♥♥
http://stars02.blogger.ba
17/02/2007 03:49