beats by dre cheap

Britney pukla i obrijala glavu

 
 
Nakon pokazivanja obrijanog međunožja do te mjere da je postalo dosadno, malošto može šokirati kada je u pitanju ova raspuštenica, majka i...pjevačica. Možda obrijana glava?
 

Pop pjevačica Britney Spears brijaćim je aparatom odrezala svoju dugu kosu i sad je potpuno ćelava. Najnoviji je to njezin hir kojim zabavlja javnost otkad je napustila supruga Kevina Federlinea i počela svakodnevno tulumariti po američkim klubovima.

Nakon dvije godine stanke od tulumarenja i igranja majke, Britney kao da se trudi nadoknaditi propušteno iz tog razdoblja. Paparazzi ju snimaju polugolu i pijanu, s djevojkama i muškarcima, u tolikoj mjeri da je zasjenila poznate partijanerice Paris Hilton i Lindsay Lohan.Britney je u petak u 18 sati otišla do svog frizerskog salona na Ventura Boulevardu u San Fernando Valleyu koji je već bio zatvoren, no zbog nje su ga opet otvorili, piše Jutarnji. Fotografi koji su je slijedili tvrde da je u terencu kojim je došla u pratnji tjelohranitelja 10 minuta prije ulaska u salon plakala, što se vidjelo i na trenirci koju je nosila. Zatim je ušla u salon i sama obrijala glavu.

Ranije je Britney viđena u tattoo shopu "Body and Soul" u Sherman Oaksu, gdje je navodno htjela tetovirati crvene i ružičaste usne na zapešću.

Ne zna se što je nagnalo zvijezdu na ovaj čin, no poznato je da je nekoliko dana ranije provela kratko vrijeme na liječenju od ovisnosti, napisao je u petak časopis People na svojoj internetskoj stranici.

Po pisanju časopisa, koji citira neimenovani ali općenito dobro obaviješten izvor o životu zvijezda, 25-godišnja Spears dobrovoljno je boravila u centru za odvikavanje "Crossroads" na antilskom otoku Antigui, "prije dva do tri dana".

Spears je, međutim, izašla nakon jednodnevnog boravka iz tog centra koji financira britanski gitarist Eric Clapton, koji se i sam liječio od alkoholizma, i vratila se na Floridu, kaže se iz istog izvora.

Informaciju nije potvrdio glasnogovornik pop pjevačice.

♥♥St@rS♥♥
http://stars02.blogger.ba
17/02/2007 15:19